yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) üs amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide mimarilmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki esrar, yangın, gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu negatif koşulların gayrı katlara geçişini engellemek veya muhtemel evetğu kadar geciktirmektir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 düzen esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye sürdürmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en orantılı fiyatlarla mevla yürütmek muhtevain İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden yargılama bilgelik alabilirsiniz.

Tutanak tutulan ürünler kargo aracılığıyla firmamıza ulaştırılır ve muayene sonrasında iadeli teamüllemleriniz kellelatılır. İade emeklemleriniz muhtevain web sitemizde dünya saha medet meydanından ya da Koçtaş Müşteri Hizmetleri 0 850 209 50 50 hattımıza ulaşarak detaylı fen alabilirsiniz. ısmarlamainiz satın alma ekranlarında size gösterilen tarihler ortada kargoya teslim edilecektir.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak dunda belde meydan illere iş vermekteyiz.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat özge kapı imalatları kadar değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları rabıtalı olarak örgülmalıdır. Kapının rabıtalı çhileışmasını peylemek bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar daşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında bakım dokumalmalıdır.

Sayılan haklarınıza üstüne şikâyet ve taleplerinizin Şirketimizin İnsan Kaynakları Departmanına alfabelı olarak iletebilirsiniz.

Kişisel verileriniz, işbu Tavzih Metni’nde belirtilmiş olan yalnızçlar doğrultusunda doldurmuş başüstüneğunuz E-Bülten eşya formu aracılığıyla toplanmaktadır. şahsi verileriniz Kanun kapsamında sarih rızanızın aldatmaınması hukuki sebebiyle hizmetlenmektedir.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının özge bir önemli sebebi de herhangi bir arakçılık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları muhtevain kolayca açılabilmektedir.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı; âdem esenlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve hizmet standardını arttırmaya devam etmektedir. Mütehassıs personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü gibi koruyor ve her yeni bir davranışe ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

Şirketimiz ile kurduğunuz bakım ilişkisi kapsamında, lüzumlu dijital hava ve bildirişim vesaitı üzerinden, gerekse Yangın Çıkış Kapısı doğrudan paylaşacağınız şahsi verilerinizin işlenmesi ve 6698 Adetlı Zatî Verilerin Korunması Kanunu ve ilişkin meşru mevzuatın gereklerinin namına getirilmesi bakımından done sorumlusunun kimliği aşağıdaki gibidir:

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page